Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage

Resumé av Sverigeresan

Publicerad: 30-09-2012

Kårens medlemmar gjorde en resa till Sverige 29 september

Vi åkte till Gokart Stockholm och började dagen där med att köra Segway slalom. Robin och Christoffer hade snabbaste tiden. Därpå följde att skjuta pilbåge. Visade sig att Dick var en fena på det och fick de bästa träffarna. Sedan följde dagens Clou, gokartkörning. Körde först ett kvalheat på 5 rundor  och därefter 7 rundor. Sedan final på 12 rundor. Alla var genomsvettiga och lyckliga efter körningen. Fredrik körde snabbast av alla och vann.

Åkte därefter till Heron City och åt sen och snabb lunch på O'Learys, därefter bowling i samma hus. Linka vann knappt bowlingen. En snabb förflyttning till Lserfortet inne i Stockholm city. Där spelade vi slottet uppdelade i två lag, åldringar mot unga. Överraskande vann "åldringarna" Linka, Linus och Fredde mot ungdomarna. Återigen en snabb förflyttning till Kapellskär för hemresa.

Vi hade en rolig, spännade och intensiv dag. Vi är alla överens om att det nog blir fler resor. Hoppas att flera kommer med då och får ta del av allt det roliga!
    

Linka